Meditační cyklus I – Léčení energií

Léčení energií je meditační cyklus zaměřený na aktivaci a obnovu energetického těla. Podle šamanského učení vede pročištění energie k rychlejšímu uzdravení fyzického těla, zvýší se odolnost vůči nemoci a zpomalí se proces stárnutí. Ať již tomuto učení věříme nebo ne, z meditačního cyklu léčení energií může čerpat každý. Nabízejí uvolnění, relaxaci a objevování toho, jaký vliv má aktivní imaginace na náš život.

Cyklus obsahuje 7 meditací ve formátu MP4:

  1. Kvantový dotek (30 min)
  2. Strom života (30 min)
  3. Štíty osobní síly (30 min)
  4. Světelné kódy pro imunitní systém (24 min)
  5. Světelné kódy pro kvalitní spánek (20 min)
  6. Aktivace a pročištění meridiánů (30 min)
  7. Aktivace a pročištění 12 dimenzí světelného těla (20 min)

Meditace jsou doprovázené krásnou hudbou:

(Adrift – Theta) by Christopher Lloyd Clarke. https://www.christopherlloydclarke.com​. Licensed by Enlightened Audio.

Licence: Pro osobní užívání

Veškeré nahrávky a studijní materiály označené touto licencí slouží k osobnímu užití. Není dovolené je dále sdílet nebo šířit ať již v částech nebo jako celek na sociálních mediích, s dalšími osobami ani jiným způsobem. Není možné je použít do svých vlastních projektů ať již komerčních nebo nekomerčních. Jejich kopírování nebo tisk je dovolen pouze pro osobní potřebu za účelem studia. V případě nahrávek a videí se jedná například o zkopírování z počítače do mobilu, protože uživatel využívá obě možnosti. V případě PDF materiálů se jedná například o tisk k vlastní potřebě za účelem psaní poznámek přímo do textu nebo možnosti mít k dispozici papírovou formu. Děkuji.

Důležité upozornění. Meditace nejsou v žádném ohledu náhradou za odbornou lékařskou či terapeutickou péči. Učení a cvičení předávaná v meditacích jsou informačního charakteru a nikoho v žádném případě nenabádají k jejich použití místo odborné lékařské pomoci. V některých případech mohou meditační a vizualizační cvičení vést ke zhoršení po stránce fyzické i psychické. Pokud toto zhoršení překročení vaši běžnou komfortní zónu, neváhejte vyhledat odbornou pomoc. Autorka materiálu nenese v tomto ohledu žádnou zodpovědnost. Zakoupením tohoto materiálu berete toto upozornění na vědomí a zároveň se zavazujete, že jste plnoprávní a starší 18 let.

Cena: 1 200 Kč

Objednávky: Objednávky probíhají přes e-mail: intuitivnisrdce@seznam.cz. Stahování přes server uložto nebo úschovna v zazipovaném balíčku.