Munay-Ki rituály (2021)

Munay-Ki rituály je desetitýdenní výukový cyklus zaměřený na devět iniciací (karpay). Tento systém sestavil Alberto Villoldo a je opřený o učení amazonských šamanů a Q’ero kněží. Každý týden zprostředkuje krátce učení o daném rituálu a jeho přenos. Iniciace jsou odstupňované a je vhodné je přijmout jako celek, ačkoliv je možné předávat je i jednotlivě. Přesto že je cyklus desetitýdenní, minimální doporučená doba je dvacet týdnů. Každý druhý týden je čas na rozšiřující cvičení a integraci.

Obsah:

  1. Slovo úvodem – Naučíme se o systému Munay-Ki, jak otevřít a zavřít posvátný prostor. Zmíním krátce osmou čakru, jak se připravit na přenosy, co je PI kámen. Dozvíte se o základních principech Munay-Ki a základní informace o čakrách.
  2. Rituál léčitele (Healer’s Rite) Hampe  Karpay – Aktivuje naši cestu léčitele.
  3. Rituál pásů síly (Bands of Power Rite) Chumpi Karpay – Dává ochranu do našeho pole.
  4. Rituál harmonie (Harmony Rite) Ayni Karpay – Aktivuje a čistí naše čakry.
  5. Rituál vidoucího (Seer’s Rite) Kawak Karpay – Aktivuje vnímání světa energie.
  6. Rituál strážce dne (Daykeeper’s Rite) Pampamesayok Karpay – Harmonizuje ženskou energii a spojuje se zemí.
  7. Rituál strážce moudrosti (Wisdomkeeper’s Rite) Altomesayok Karpay – Harmonizuje mužskou energii a spojuje s horami.
  8. Rituál strážce země (Earthkeeper’s Rite) Kurak Akuyek Karpay – Spojuje se strážci solárního systému.
  9. Rituál strážce hvězd (Starkeeper’s Rite) Mosok Karpay – Mění DNA z homo sapiens na homo luminus.
  10. Rituál stvořitele (The Creator Rite) Taitanchis Rantis Karpay – Spojuje s Bohem Stvořitelem.

Jedná se o audio výuku. Každý týden má cca 20 – 40 minut dlouhou nahrávku. V první části je výuka ve druhé iniciační přenos. Invokace a modlitby jsou v angličtině, veškeré učení a instrukce v češtině. Součástí je podařená PDF příručka, kde vedle shrnutí výuky naleznete také doplňující cvičení. K nahrávkám je možné vracet se opakovaně a budovat tak sílu jednotlivých rituálů.

Formát nahrávek WMV + PDF příručka (21 stran), velikost studijního balíčku: cca 4,5 GB, stahování přes odkaz na serveru uložto

Důležité upozornění. Tento samostudijní materiál není náhradou za odbornou lékařskou či terapeutickou péči. Učení a cvičení předávaná v tomto materiálu jsou informačního charakteru a nikoho v žádném případě nenabádají k jejich použití místo odborné lékařské pomoci. V některých případech mohou meditační a vizualizační cvičení vést ke zhoršení po stránce fyzické i psychické. Pokud toto zhoršení překročení vaši běžnou komfortní zónu, neváhejte vyhledat odbornou pomoc. Autorka materiálu nenese v tomto ohledu žádnou zodpovědnost. Zakoupením tohoto materiálu berete toto upozornění na vědomí a zároveň se zavazujete, že jste plnoprávní a starší 18 let.

Cena: 6 200 Kč

Dostupnost: v rámci ČR/platby z českých bank (Nejsem plátce DPH.)

Licence: Pro osobní užívání

Veškeré nahrávky a studijní materiály označené touto licencí slouží k osobnímu užití. Není dovolené je dále sdílet nebo šířit ať již v částech nebo jako celek na sociálních mediích, s dalšími osobami ani jiným způsobem. Není možné je použít do svých vlastních projektů ať již komerčních nebo nekomerčních. Jejich kopírování nebo tisk je dovolen pouze pro osobní potřebu za účelem studia. V případě nahrávek a videí se jedná například o zkopírování z počítače do mobilu, protože uživatel využívá obě možnosti. V případě PDF materiálů se jedná například o tisk k vlastní potřebě za účelem psaní poznámek přímo do textu nebo možnosti mít k dispozici papírovou formu. Děkuji.

Vzhledem k charakteru zboží není možné uplatnit vrácení do 14 dnů od nákupu. Děkuji za pochopení.

Objednávky: Materiál je možné objednat na e-mailu intuitivnisrdce@seznam.cz. S potvrzením vám přijdou platební informace. Po připsání platby, vám do emailu dorazí odkazy ke stažení.

Děkuji za váš zájem o tento kurz!