Léčení a harmonizace čaker (2022)

Léčení a harmonizace čaker je krásný osmitýdenní cyklus, který v jednotlivých audio nahrávkách nabízí léčení a vyrovnání čaker. Jedná se o energetický léčivý přenos, zároveň se sami naučíte danou techniku aktivní imaginace a vnímání energie. Nahrávky je vhodné používat opakovaně. Každá nahrávka má úvodní povídání, které je zaměřené na zajímavosti ze světa léčení energií, šamanských technik, duchovního a osobního rozvoje a poté následuje přenos/řízená cesta.

Jedná se o AUDIO výuku ve formátu WMV. Harmonizace probíhala intuitivně, proto jednotlivé týdny neodpovídají posloupnosti čaker. Nahrávky je možné použít v libovolném pořadí.

  1. týden – harmonizace první čakry (21 min WMV)
  2. týden – harmonizace čtvrté čakry (28 min WMV)
  3. týden – harmonizace šesté čakry (36 min WMV)
  4. týden – harmonizace třetí čakry (36 min WMV)
  5. týden – harmonizace druhé čakry (43 min WMV)
  6. týden – harmonizace páté čakry (26 min WMV)
  7. týden – harmonizace sedmé čakry + všechny čakry najednou (53 min WMV)
  8. týden – všechny čakry najednou ( 30 min WMV)

CELKEM OBDRŽÍTE 4 HODINY 30 MINUT AUDIO POVÍDÁNÍ a HARMONIZACÍ.

+ BONUSOVÉ MEDITACE pro uvolnění:

  • Regulace nervového systému (29 min, MP4)
  • Hluboké uvolnění (18 min, MP4)
  • Chrám Ticha (25 min, MP4)
  • Klidný spánek (9 min, MP4)

CELKEM 1 HODINA A 30 MINUT meditačního poslechu…

Důležité upozornění. Tento samostudijní materiál není náhradou za odbornou lékařskou či terapeutickou péči. Učení a cvičení předávaná v tomto materiálu jsou informačního charakteru a nikoho v žádném případě nenabádají k jejich použití místo odborné lékařské pomoci. V některých případech mohou meditační a vizualizační cvičení vést ke zhoršení po stránce fyzické i psychické. Pokud toto zhoršení překročení vaši běžnou komfortní zónu, neváhejte vyhledat odbornou pomoc. Autorka materiálu nenese v tomto ohledu žádnou zodpovědnost. Zakoupením tohoto materiálu berete toto upozornění na vědomí a zároveň se zavazujete, že jste plnoprávní a starší 18 let.

Cena: 5 200 Kč

Dostupnost: v rámci ČR/platby z českých bank (Nejsem plátce DPH)

Vzhledem k charakteru zboží není možné uplatnit vrácení do 14 dnů od nákupu. Děkuji za pochopení.

Objednávky: Materiál je možné objednat na e-mailu intuitivnisrdce@seznam.cz. S potvrzením vám přijdou platební informace. Po připsání platby, vám do emailu dorazí odkazy ke stažení přes úschovnu nebo uložto.

Licence: Pro osobní užívání

Veškeré nahrávky a studijní materiály označené touto licencí slouží k osobnímu užití. Není dovolené je dále sdílet nebo šířit ať již v částech nebo jako celek na sociálních mediích, s dalšími osobami ani jiným způsobem. Není možné je použít do svých vlastních projektů ať již komerčních nebo nekomerčních. Jejich kopírování nebo tisk je dovolen pouze pro osobní potřebu za účelem studia. V případě nahrávek a videí se jedná například o zkopírování z počítače do mobilu, protože uživatel využívá obě možnosti. V případě PDF materiálů se jedná například o tisk k vlastní potřebě za účelem psaní poznámek přímo do textu nebo možnosti mít k dispozici papírovou formu. Děkuji.

Děkuji za váš zájem o tento kurz!

Prezentace kurzu léčení a harmonizace čaker
Ukázka z kurzu léčení a harmonizace čaker